Minecraft Creative

Informasjon

Konkurransen er egentlig ganske enkel! Fredag 13.november klokka 20:00 åpner vi en server som alle påmeldte vil få tilgang til. Denne er åpen til lørdag 14.november klokka 20:00. På serveren finner du et område du vil bygge på, og har mulighet til å bygge helt frem til serveren stenger. Etter serveren er stengt vil byggverket ditt vurderes av et dommerpanel som vil kåre en vinner.

Serveren har en størrelse på 4000x4000 blokker. Vi anbefaler på det sterkeste at dere bruker claiming pluginen for å sikre at ikke arbeid går tapt. Hvordan den brukes kan du lese mer om under.

Meld deg på her!
Premier
1. plass

HyperX Cloud II Gaming Headset + Svive Styx XXL Gaming Musematte + goodiebag

2. plass

Svive Styx XXL Gaming Musematte + goodiebag

Regler:

  • Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere og utestenge personer som bryter konkurransens regler.
  • Ingen griefing eller sabotering av andre
  • Ingen hackede klienter
  • Ingen tools som WorldEdit eller VoxelSniper er lov
  • Alle bygg skal være Safe For Work (SFW), dvs. ingen nudisme, støtende tekst eller lignende
  • Vær grei i chatten, ingen mobbing eller form for diskriminering er lov
  • Følg beskjeder som blir gitt av administratorer og moderatorer

Hvordan koble til:

Addresse til serveren er mc.overloaded.no Du bruker denne for å koble til i Minecraft. Merk at det kun er Minecraft Java Edition som kan brukes.

Reservasjon av land:

For at ingen skal få ødelegge det du har bygd bruker vi et system som heter GriefPrevention, som vi anbefaler at alle benytter seg av. Dette lar deg som spiller reservere ditt eget landområde, og kun du og de du gir tilgang, kan bygge innenfor dette området. Her følger en liten guide på hvordan du reserverer ditt eget område.

For å reservere bruker du en gullspade (golden shovel).

Velg deg ut et område du vil bygge på. Høyreklikk med gullspaden i det ene hjørnet av området. Da kommer en diamantblokk til syne:

Høyreklikk så i motsatt hjørne. Som du ser av bildet under så markeres et område med gullblokker og glødestein.

Innenfor dette markerte området er det kun du som kan bygge. Dersom du vil gi noen andre tilgang (f.eks. en lagkamerat) så skriver du kommandoen /trust navnpåspiller. Eks: /trust baltowoof.

Etter hvert finner du kanskje ut at du egentlig skulle hatt litt mer plass. Ved hjelp av gullspaden kan du utvide området du har reservert. Ta frem gullspaden og høyreklikk på hjørnet du ønsker å utvide.

Deretter høyreklikker du på plassen du ønsker å flytte hjørnet til og området ditt utvides.

Dersom du ønsker å finne ut om noen har reservert et område kan du bruke en pinne (stick). Høyreklikk med pinnen og du vil få beskjed om noen har reserver eller ikke.

Dersom området er reservert vil du også få se grensene.

Kanskje finner du ut at du ikke likte området du reserverte, og heller vil bygge en annen plass. Da kan du fjerne reservasjonen din og åpne området opp for andre igjen. For å fjerne reservasjonen stiller du deg innenfor området og skriver /unclaim. Denne kommandoen frigjør området uten å ødelegge det du har bygget her. Dersom du i tillegg ønsker å ødelegge alt du har bygd bruker du kommandoen /abandonclaim. (Merk: Vi anbefaler at du bruker /unclaim da denne kan angres!)

© 2020 • Haugaland Dataungdom